Adoos massage massage kiruna

adoos massage massage kiruna

Vill du få massage i vacker miljö i Kiruna? Fjällmassage Varmt välkommen till Fjällmassage AB! Jag är en massör som bl.a. utför kroppsbehandling, hör av dig fmconseil.eu: adoos. Caroline Larsson heter jag och jobbar som massageterapeut. Med mitt företag hyr jag in mig hos Carolas Sjukgymnastik (Lars Janssonsgatan 12, till höger om f.d elkedjan ingången under skylten "sjukgymnasterna"), där jag utför massage. Erbjuder följande massagebehandlingar: Svensk Klassisk Massage  Saknas: adoos. Vid öppet på Lördagar och Söndagar tar vi ut en helgavgift på kr/behandling. Efter kl: på vardagar tar vi kr extra/behandling. Vi är ett företag som blev till för att jag vill jobba med det jag brinner för och har sysslat med under 25 års tid. Jag är utbildad och jobbat som instruktör i thaimassage både i Sverige,  Saknas: adoos.

Videos

Massage Envy: Healing Hands For Arthritis Vid öppet på Lördagar och Söndagar tar vi ut en helgavgift på kr/behandling. Efter kl: på vardagar tar vi kr extra/behandling. Vi är ett företag som blev till för att jag vill jobba med det jag brinner för och har sysslat med under 25 års tid. Jag är utbildad och jobbat som instruktör i thaimassage både i Sverige,  Saknas: adoos. Massage Kiruna. På Bokadirekt kan du hitta och boka fmconseil.eu massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära fmconseil.eu: adoos. Vill du få massage i vacker miljö i Kiruna? Fjällmassage Varmt välkommen till Fjällmassage AB! Jag är en massör som bl.a. utför kroppsbehandling, hör av dig fmconseil.eu: adoos.

Adoos massage massage kiruna - eskort

Du kan välja doft om du så önskar. Klassisk Massage 80min 80 min ,00 kr Mer info. Kontakta mig för mer information och priser på kursen. Sittande Massage 30min 30 min ,00 kr Mer info. Massagen utförs med varm olja. adoos massage massage kiruna

0 responses on “Adoos massage massage kiruna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *